Wonen

Interieurdesign Zwolle

Interieur design Zwolle

 

Ben je zat van je interieur en wil je een geheel frisse look voor jouw woonkamer, slaapkamer of misschien wel je hele huis? Denk dan eens aan interieurdesign Zwolle.

 

Wat is interieurdesign?

Bij interieurdesign ligt de focus op het ontwerpen van een geheel nieuw interieur. Je kunt hierbij denken aan een ontwerp voor je woonkamer, slaapkamer of wellicht je hele huis. Een interieurdesigner houdt hierbij rekening met de kleuren van het nieuwe interieur en de materialen die er gebruikt gaan worden. Het gaat een stuk verder dan het opnieuw inrichten van een woonruimte.

 

Gebruik maken van de ruimte

Hoe groot is de ruimte? Hoe valt het licht? Op basis hiervan zal een interieurdesigner aan het werk gaan. Het kan zijn dat er een lichtplan gemaakt moet worden en dat er nieuwe lampen aangeschaft moeten worden. Uiteraard gaat alles in overleg. Natuurlijk is het erg belangrijk dat het ontwerp een persoonlijke touch krijgt. Je kunt hier een eigen invulling aan geven, door bijvoorbeeld uit te gaan van een bepaald meubelstuk wat terug moet komen in de ruimte. Zo wordt het ontwerp altijd persoonlijk en uniek.

 

Wat doet een interieurdesigner?

Een interieurdesigner kijkt bij een nieuw ontwerp allereerst naar de indeling van de ruimte, maar dat is niet alles. Er komt veel meer kijken bij interieurdesign. Zo zal de nieuwe stijl van de ruimte bepaald moeten worden, moet er nieuw meubilair uitgezocht worden (of een combinatie gemaakt worden van oude en nieuwe meubels) en wordt er gekeken naar hoe de meubels opgesteld moeten worden.

Ook wordt er door de interieurdesigner een kleurplan gemaakt. Op basis hiervan zullen de kleuren van de verf gebaseerd worden, wat voor soort vloer er in de ruimte moet komen en wordt er een keuze gemaakt voor stoffering en raamdecoratie.

 

Interieurdesign in Zwolle

Ben je op zoek naar interieurdesign in Zwolle? Onze interieurdesigners denken graag met je mee. We zorgen ervoor dat in elk interieurontwerp de elementen in balans zijn, zodat de ruimte rust uitstraalt. Om je goed te voelen in je eigen huis is het belangrijk dat er niet teveel chaos is; door te focussen op een of twee basiselementen weet je zeker dat er rust ontstaat in een ruimte. Wil je meer informatie over wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg om van jouw huis een paradijs te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *