Wonen

Trapbekleding Rotterdam beschermt uw trap voor vele jaren

Trapbekleding

8 maanden terug hoorde mijn vriend en ik dat we een huisje hadden waar we konden gaan wonen. Mijn vriend en ik waren zo blij en begonnen direct met het kopen van onze meubels. Toen we de sleutel hadden van ons huis, waren we direct naar binnen gegaan en begonnen we met het verven van onze muren. Toen we alles hadden ingericht naar wat wij leuk vonden zaten we met een probleem. Dat was namelijk de trap. Er zat nog geen trapbekleding op en dat wou ik wel heel graag omdat het in de winter ook echt koud is. Mijn vriend en ik besloten de volgende dag om naar een winkel te gaan waar we voor een bekleding konden kijken. Ons huis heeft een grijze kleur dus wouden we wel een bekleding die paste bij ons huisje.

Trapbekleding Rotterdam

Trapbekleding zoeken

Toen we bij de winkel aankwamen zagen we hele mooie verschillende trapbekleding. ik wist niet wat ik moest kiezen. Het was allemaal zo mooi. We liepen naar een medewerker om te helpen naar onze keuze. De medewerker vertelde dat hij eerst even de maten moest hebben van de trap want als er geen bekleding in voorraad was moest dat natuurlijk besteld worden. Toen liepen we met de medewerker door de winkel en kwamen we bij een hele mooie trapbekleding uit. het eerste wat ik zei was, dit is hem. Ik wou zou graaf die trapbekleding op mijn trap hebben. Mijn vriend vond dit ook een hele mooie trapbekleding. Toen we onze trapbekleding hadden gevonden hadden we direct een afspraak gemaakt voor twee weken later om de trapbekleding te plaatsten. Gelukkig was de bekleding ook nog eens in de aanbieding. Twee weken later liepen de mannen door het huis heen om de trap bekleding te plaatsen. Ik was zo benieuwd hoe het zou zijn als het klaar zou zijn. Het had ongeveer twee uur geduurd en ja daar was het. Onze trap was compleet een nieuwe trap geworden.

 

Terugblik

Nu 8 maanden later ben ik nog steeds super blij met onze nieuwe trap. De bekleding is super mooi neergelegd en er was geen een klein foutje gemaakt. Ik ben super blij dat ik de trapbekleding heb laten zetten. Als we weer zouden verhuizen weten mijn vriend en ik zeker dat we dit bedrijf gaan bellen. Ik kan nog steeds niet geloven dat ik voor een klein prijsje zo’n mooie trapbekleding kon krijgen en natuurlijk ook geen koude voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *